Rambo Amadeus hitnim saopštenjem najavio online koncert, dokle god dopire internet

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, najavio je u svom prepoznatljivom stilu koncert koji će biti održan 7. marta putem interneta prenosa. Muzička industrija koja se ne bavi turbo folkom je u dubokoj krizi, a Rambo je odlučio da održi „Interplanetarni koncert“ za sve svoje poštovaoce u zemlji, ali i vasioni.

Karte za online možete kupiti na platformi Entrio, a kategorije ulaznica će vam izmamiti osmijeh na lice, mnogo više od njihove cijene.

Naime, karte za parter – kauč sofa koštaju 15 evra. Parter + After party free jazz session je 25 evra. VIP backstage ulaznica je nevjerovatnih 80 evra.

Ulaznice omogućavaju gledanje koncerta online sa mogućnošću odloženog gledanja 24 sata od početka koncerta, kao i, mogućnost direktnog audiovizuelnog kontakta sa muzičarima i zvijezdom večeri, uz šaljivu napomenu da sa jednom ulaznicom koncert mogu gledati svi ukućani, u skladu sa epidemiološkim mjerama propisanim u državi u kojoj žive.

Svjetski mega car se svojim fanovima obratio u vidu hitnog saopštenja.

Mi Rambo Amadeus, Kilotzar, glavom i bradom, obznanjujemo: Pandemija korona virusa je zapravo ubrzala i emancipovala upotrebu informacionih i komunikacionih tehnologija. Kako je svaki koncert zapravo skup različitih nizova informacija, sasvim je logično da se sada oslonimo na komunikacione tehnologije i da napokon, poslije više od godinu dana održimo Interplanetarni koncert.

Interplanetarni koncert mogu da gledaju i slušaju svi u našem Sunčevom Sistemu, dokle god dopire internet.

Sada imate mogućnost da gledate i slušate koncert, a da budete zavaljeni na kauču, uz bliske osobe, uživate u besprekornoj slici i zvuku, čiju jačinu možete sami da kontrolišete, možete da budete opušteni bez bojazni da će vas neko načepiti po nozi, svojom kudravom glavom zakloniti vam pogled, proliti pivo po vama, ili vas munuti laktom dok grabi prema prvim redovima.

Pripremili smo ekskluzivno za vas najavu za predstojeći koncert koju možete pogledati u nastavku…

/LUFTIKA/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.