Šarović: Za sve nas u regionu ovo je putokaz i dokaz da istina uvijek pobjeđuje!

Predsjednik SDS-a i šef kluba poslanika SDS i PDP u Parlamentarnoj skupštini BiH Mirko Šarović uputio je čestitku povodom formiranja nove Skupštine Crne Gore a lideru koalicije „Mir je naša nacija“ i predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skuštine Crne Gore.

„Srdačno Vam čestitam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore uz želju da i dalje istrajete na putu napretka i demokratskih promjena u svojoj zemlji. Vijesti o formiranju nove Skupštine Crne Gore još je jedna snažna potvrda da se zajedništvom,  iskrenom voljom i trudom mogu napraviti ogromni i donedavno nezamislivi pomaci, u borbi za pravdu i bolji život svih građana“, ističe se, između ostalog, u čestitci.

Posebna čestitka upućena je mandataru Zdravku Кrivokapiću uz uvjerenje da će njegovim izborom Crna Gora dobiti novu i kvalitetnu vladu.

„Za sve nas u regionu, koji dijelimo iste vrijednosti slobode i prosperiteta svakog čovjeka, vaše pobjede su snažan putokaz i dokaz da istina uvijek pobjeđuje i da se za nju vrijedi boriti, čak i u nemogućim uslovima“, stoji u čestitci Кrivokapiću.

„Iskreno Vam želim da se nova Vlada formira što prije, kako bi se u potpunosti sprovela volja naroda i kako bi ste što prije počeli ostvarivati Vaše vizije bolje Crne Gore“, kazao je Šarović.

(BN) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.