Rambo Amadeus: Da sam tajkun, provatizovao bih kanalizaciju

Kad bih bio tajkun, privatizovao bih kanalizaciju“, poručio je popularni umjetnik i muzičar Rambo Amadeus.

S obzirom da se politička klima često zaoštrava i varira, slavni umjetnik je objasnio svoje viđenje budućnosti i odgovorio na pitanje: Da li će se opet r a t o v a t i na Balkanu?

„Ne vjerujem. Mislim da je pravi razlog za r a t prestao da postoji. To je bila privatizacija. Trebalo je društvenu imovinu privatizovati. Onog momenta kada se sva privatizovala… Ostalo je još malo. Ostalo je malo mora, ostalo je zdravstvo, kanalizacija. To je vrlo interesantno. Kad bih bio tajkun, privatizovao bih kanalizaciju jer ne moraš jest’ al’ moraš srat„, kazao je Rambo Amadeus.

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus je kazao da je razlika između feudalizma i kapitalizma u mobilnim telefonima.

Feudalizam je isto kapitalizam, samo ovo ima mobilne telefone i kanalizaciju. Mi smo sad u feudalizmu. Više je bilo vlasnika, para i nekretnina… Bogatstvo je bilo raspoređenije na više ljudi u feudalizmu, nego u kapitalizmu

Sve je veća rijetkost vidjeti mlad i zaljubljen par, interakciju i druženje. Zašto?

Zbog viagre. Romantika služi da se malo muško i žensko napale, udvaraju se, razgovaraju, svijeće, lože kamin da bi stekli volju za razmnožavanjem. Danas popiješ viagru prije nego izađeš u grad. Dođeš u kafić i nema nikakvog razgovora, odma’ hoćeš da mećeš. Ljubav je humanizovani instikt za razmnožavanje

Izvor: N1

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.