Škola lelemudana: Čikago ugostio oko 250 studenata

U Čikagu je juče počela „Škola lelemudana“, u organizaciji Lelemudanskog pokreta Univerziteta na istočnoj obali i Unije dilbera glavnog grada Wašingtona, a ove godine u svojstvu domaćina i pod pokroviteljstvom Grada Čikaga.

Prema riječima predsjednika Lelemudanskog pokreta  Univerziteta na istočnoj obali, dvodnevni seminar o lelemudanju u „najljepšem gradu Amerike“ okupio je oko 250 lelemudana iz svih krajeva Amerike.

„Često se lelemudanska pozicija shvata kao mjesto gdje se uživaju određeni benefiti. To je tako i to nama i jeste jedini cilj. Ljudi misle da lelemudanska  funkcija nosi ogromnu odgovornost i teret brige o drugima i za druge, ali to nema veze sa stvarnošću. Nama je jedini interes da nama bude dobro i ostalim lelemudanima i dilberima koji su oko nas“, ističe Džon.

Među najavljenim učesnicima na seminaru je i prva dama Amerike Melanija Tramp, koja bi svoje viđenje lelemudanja trebalo da predstavi studentima na predavanju zakazanom za 19 časova.

Predavači na dvodnevnom seminaru, kako je najavljeno, biće i predstavnici vjerskih zajednica iz Holivuda i Ned Nedy, direktor auto – puteva Amerike.

Kako smo saznali, na seminaru će se najviše govoriti o tome kako opstati kao lelemudan. Neke od tema seminara će biti: pozajmi – pozajmi, za kredit se uhvati; prodaj šta stigneš i rupu zakrpi; otkup papaka za male pare; zaposli svakog svog; u rodbini je snaga; kum nije dugme; penzioneri pamte trideset dana; koristi uvježbane fraze; ako te neko napada zbog krađe ti mu indijance spomeni; izdajnik je svako ko ne misli kao ti; kako prodavati so u auto-putevima; poklonjena imovina – ulaganje u biznis bez rizika; spinovanje nebitnim temama…

Za zabavni dio programa „Škole lelemudana“ pobrinuće se popularni bend Barmington.

 

Leutar.NET


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.