Vlada RS odlučila da se kreditno zaduži da bi nagradila Rajka Bovana

Leutar
Latest posts by Leutar (see all)

 

Vlada Republike Srpske odlučila da se kreditno zaduži da bi nagradila Rajka Bovana zbog njegovog velikog ljudskog gesta kada je vratio nađeni novac.

Vlada je odlučila da časti ovog vrijednog i poštenog čovjeka sa 1000 KM, ali trenutno nije u mogućnosti da skupi toliki novac pa se odlučila za kreditno zaduženje. Republika Srpska će se kreditno zaduži kroz mehanizme koordinacije evropskih IPA fondova za međugraničnu saradnju. Iz Vlade poručuju da će povrat ovog kreditnog zaduženja ići lako, jer je od banke dobila mogućnost da iskoristi grejs period od 10 godina, a kamatna stopa neće prelaziti 10%.

Donesena je i odluka o izvršenju i uručenju nagrade pa će nagradu lično uručiti predsjednik, ali tek kada se za to steknu realni uslovi. Čeka se realizacija kupovine novog helikoptera, pa kada se obavi kupovina i registracija, doćiće i do realizacije odluke o izvršenju i uručenju nagrade.

Datum i vrijeme uručenja nagrade biće objavljen u Službenom glasniku. U slučaju nedolaska nagrađenog u zakazano vrijeme smatra se da je odustao od nagrade pa će se novčana sredstva preusmjeriti na izvršenje isplate dnevnica osobama koje su došle na uručenje nagrade.

Leutar.net


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.