Ненад Вишњић и Драган Јелачић на пријему код градоначелника

Градоначелник Требиња Лука Петровић организовао је свечани пријем за добитнике прве награде на међународном такмичењу у Грацу, Ненада Вишњића и Драгана Јелачића.

На Другом међународном фестивалу „Акордeон фест“ у Грацу, у Аустрији ученици трећег разреда средње школе Драган Јелачић и Ненад Вишњић су освојили прве награде, у класи професорице Виолете Попадић.

Петровић се захвалио овим младим људима на презентацији Херцеговине и града Требиња и пожелио им успјех у даљем раду и такмичењу.

„Ово је још један од показатеља да град Требиње има талентовану омладину, спортисте, истакнуте ученике и остале талентоване младе људе, то требамо посебно подржати и дати довољно пажње“, навео је Петровић.

Петровић је истакао да ће у наредном периоду свим младим талентованим људима, спортистима који буду доносили награде и признања, из буџета града издвојити одређена новчана средства као награду за њихов успјех.

Драгану Јелачићу и Ненаду Вишњићу слиједи скромна новчана награда за постигнуте резултате на овом такмичењу.

ИЗВОР: РТ

ДОДАТАК портала Леутар:Нет

Драган Јелачић и Ненад Вишњић су ученици 3. разреда требињске Средње Музичке школе у класи професорице Виолете Попадић. Они су на 2. Међународном фестивалу „Akordien Fest“ (Фестивал хармонике) у Грацу (Austrija) освојили прве награде.

2 KOmentara

 1. Dragi moj admin-e ili koji li si mandrak koji se krije iza tog imena, ovo je bilo jače od mene i morao sam se odlučiti da ostavim komentar. Inače se ježim od ljudi koji se u polumraku svoje sobe kriju iza monitora i pseudonima, te bjesomučno komentarišu i uglavnom liječe svoje frustracije. Mislio sam da znam ko stoji iza ovog sajta, ali sam shvatio da nisam u pravu jer je nemoguće da bi se tom čovjeku potkrala ovako velika greška.
  Do ovog trena poštovai admine, molim te da pročitaš ponovo tekst koji si prenio sa RT (pretpostavljam Radio Trebinje)!
  Jesi li pročitao?
  U ČEMU SU SE TAKMIČILI??? ZAŠTO SU DOBILI PRVU NAGRADU?????
  Je li u pitanju pljuvanje u dalje ili ko će bolje prdnuti?! Ovo je nedopustivo!!!

  • Драги Петрашине, хвала на коментару! Одмах смо примјетили да није поменуто чиме се ови талентовани дјечаци баве, али вијест смо пренијели интегрално са другог портала и нисмо жељели мијењати садржај. Наравно да није правилно што у оригиналном тексту није наведено чиме се ови млади људи баве, јер ови младићи и многи момци и дјевојке у нашем граду заслужују да се у прати њихов рад и да јавност о томе буде обавјештена, наравно на афирмативан начин. Тужно је што су нам „главне фаце“ сумњивих вриједности и за њих знају сви, нажалост неријетко су узор најмлађим због такве „популарности“. Иначе, вијест смо пренијели и као дио активности нашег градоначелника. Још једном захваљујемо на коментару и уважавајући Вашу примједбу уписаћемо појашњење на крају оригиналног текста. Хвала.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.