Горица Додик власник екслузивног ресторана АГАПЕ у БЛ (АГАПЕ је трпеза за којом нема разлике између сиротиње и богаташа)

Власник новоотвореног екслузивног ресторана „Агапе“ у Робној кући Боска у Бањалуци је једна од три фирме Горице Додик, кћерке предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Leutar.net Горица Додик власник екслузивног ресторана АГАПЕ у БЛ (АГАПЕ је трпеза за којом нема разлике између сиротиње и богаташа)

Пословни портал CAPITAL је у посједу доказа који потврђују да је Горица Додик власник ресторана у РК Боска која је продата конзорцијуму Делта-Зекстра са којим се Влада РС мјесецима тужи због невраћања позајмице Синдикалној организацији Боска од близу 500 хиљада КМ, а Инвестиционо-развојна банка РС због неизмирења обавеза по 15 милиона КМ вриједним обвезницама које је ИРБ купила.

Горици Додик ово је последња фирма коју је основала самостално, за разлику од претходне двије које је имала са братом Игором „Global Liberty“, односно са Нином Шкрбић кћерком бившег министра здравља РС Ранка Шкрбић која се бавила трговином фармацеутским производима „Green Line“.

СП „Агапе Горица Додик“ има један рачун у банци отворен 13. децембра ове године, неколико дана прије званичног отварања ресторана.

Најављено је да ће се ресторану служити луксузна јела, између осталих суши, као и специјални десерти. С друге стране, назив „Агапе“ представља “стари обичај у раном хришћанству, односно трпезу за којом није било разлике између сиротиње и богаташа, господара и робова…”

Помоћ у промоцији новог ресторана, пружио је и предсједник РС који је јуче, након прес конференције на којој је најављено гостовање „Бијелог дугмета“ у Бањалуци, у ресторану ручао са фронтменом „Бијелог дугмета“ Гораном Бреговићем.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.