Borenović: Jelena Trivić nula glasova u Čelincu, neka mi neko objasni

Konferencija za novinare.

Lider PDP, Branislav Borenović, izjavio je na pres konferenciji u Banjaluci, da je kandidat PDP Jelena Trivić, pobijedila Milorada Dodika u trci za predsjednika Republike Srpske.

„Jelena Trivić nula glasova u Čelincu, neka mi neko objasni. Ili, porodično selo Jelene Trivić, Krajišnik, Jelena Trivić nula glasova. Je li to moguće? “, rekao je Borenović i dodao „Mi ne odustajemo, i nikakva krađa nas neće zaustaviti“.

Postavio je i pitanje šta se to desilo tokom noći: ispitaćemo, nećemo odustati. Pravni tim PDP priprema ozbiljne pravne radnje prema CIK BiH. Pogledajte, 30.000 nevažećih glasačkih listića prema jutrošnjim podacima CIK. Postoje ozbiljni osnovi da se ponište izbori za predsjednika u najvećem dijelu Republike Srpske“.

Uskoro opširnije

1 Komentar

  1. Heheheh…u selu se najbolje zna ko je ko. Šalu na stranu,a kako ona zna koliko je trebalo da glasa za nju? Svi su isti, svi sve naštimavaju, samo je pitanje ko je bolji u tome. Odvratni ste i jedni i drugi. SNSD koji ne vidi ništa osim sebe i vi PDP, koji hoćete da prodate RS za šaku dolara.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.