Dodiku više ne pomaže ni posjeta Putinu poslije ovoliko grešaka

U poslednjih nekoliko dana Milorad Dodik je napravio nekoliko katastrofalnih poteza i grešaka koje ga mogu mnogo koštati na izborima.

Piše: Velizar Antić, analitičar

  1. Pozvati Milanovića u prijateljsku, kućnu posetu, nakon što je taj isti Milanović obeležavao godišnjicu napada regularne hrvatske vojske i proterivanja Srba iz nekoliko gradova i opština u Zapadnoj Krajini, može samo lud čovek i čovek koji nema nikakva patriotska osećanja.
  2. Potpuni fijasko u Narodnoj skupštini RS, gde su mu podršku uskratili i njegovi poslanici i time jasno poslali poruku da je polupao lončiće i da ne zna šta radi.
  3. U zanosu svoje bahatosti i sile, na tribini SNSD-a, reći da prisluškuje ambasadu SAD-a može samo čovek koji više uopšte ne razmišlja šta govori i koji je totalno izgubio kompas.

Sa posetom Vučića BN televiziji jasno je poslata poruka da je čitava uređivačka politika ove kuće prihvatljiva za Srbiju i Vučića.

Na ovu posetu Dodik nije mogao da utiče, ali je sasvim sigurno posle tri katastrofalna poteza na samo 15ak dana do izbora ova poseta došla kao potpuni nokaut.

Poseta Putinu za nekoliko dana delimično će popraviti sve ove promašaje Dodika u prethodnih nekoliko dana, ali neće biti dovoljna da sanira štetu.

Ukoliko vlast ne izvuče neki kec iz rukava, neku veliku aferu, ne podvali priču kao sa prošlih izbora o 40 britanskih špijuna koji vrebaju iza ćoška i samo čekaju da uruše Srpsku… mislim da za ovih 15ak preostalih dana do izbora neće moći da se oporave od poslednjih promašaja.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.