Umičević: Radnice imaju problem da se nakon posla nađu s momcima

Skupština Grada Banjaluka počela je trnaestu sjednicu, a pred odbornicima će se naći obiman dnevni red, na kojem se između ostalog nalazi prijedlog programa dodjele subvencija poslovnim subjektima, brojni regulacioni planovi među kojima je i prijedlog izrade Regulacionog plana za gradski park, prijedlozi odluka o privremenom zauzimanju javnih površina, o davanju zemljišta u zakup i druge važne teme.

Odbornik SNSD-a Marinko Umičević je iskoristio priliku da se zahvali za nagradu “Ključ Grada” koja mu je uručena prije dva dana na Svečanoj akademiji u Banskom dvoru, ali je podsjetio na svoju primjedbu o protokolu događaja.

“Nisam imao prilike da se obratim na akademiji pa to činim sada. Zahvaljujem se kolegama odbornicima koji su glasali za mene, ali i onima koji nisu. Imao sam dosta primjedbi  oko protokola i o tome sam se izjasnio objavom na društvenim mrežama. Protokol je važan i trebali bi više voditi računa o tome da se slične situacije ne događaju na nekim drugim događajima”, istakao je Umičević.

Takođe, zamolio je građane Banjaluke da ne bacaju smeće kada idu na Banj brdo.

,,Mi iz Beme to svakodnevno čistimo”, rekao je on.

Istakao je i problem u dijelu ulice Uroša Drenovića sa blatom i lokvama zbog čega radnici moraju nositi gumene čizme.

,,Radnici dolaze do firme u gumenim čizmama. Radnicama je najveći problem kada trebaju nakon posla se naći sa momcima”, nasmijao je svojim komentarom Umičević sve odbornike.

Izvor: Željka Pavlović, BL portal

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.