Matejeva devojka otkrila njegovu poslednju poruku: 10. dan potrage za Perišem

Već 10 dana traje potraga za Matejem Perišem, Splićaninom koji je posednji put viđen oko 2.30 31. decembra u noćnom klubu u Beton Hali u Beogradu. Matejeva devojka Sanja, ispričala je da se s njim poslednji put čula nekoliko sati pre nego što je nestao bez traga, kao i da ne veruje da je kobne noći konzumirao drogu i da, ako i jeste, da mu je neko „to sipao u piće“.

„Nekoliko sati pre nego što je nestao poslao mi je video poruku, ali ja sam bila na poslu i telefon mi se ugasio. Kad sam oko ponoći stigla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i legla sam da spavam. Probudila sam se u 7 ujutro i videla da mi nije poslao poruku za laku noć, što uvek radi. Tada sam ga upitala „je li sve OK“. Odgovora nema. Oko 14 sati sam mu opet poslala poruku i opet ništa. Znam da on ne spava toliko dugo, nema šanse… Kasnije sam se čula s njegovim prijateljima koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju što se dogodilo. Bili su van sebe“, ispričala je Sanja za Jutranji.hr.

Ona dodaje da je dodatno pogađaju priče o tome da je Matej konzumirao drogu.

Leutar.net Matejeva devojka otkrila njegovu poslednju poruku: 10. dan potrage za Perišem

„Oni uopšte nisu deo te priče. A i da jesu, ko bi preneo drogu preko granice. A i oni tamo apsolutno nikoga ne znaju, gde bi to nabavili? On se meni javio u 14.30 sati kad su prešli granicu, pa u 18 sati kad su ušli u apartman, pa u 21.30 s večere. Na tom videu su se videle tri boce vina, ali njih je bilo sedam. Atmosfera je bila vesela, neki su pili belo, neki crno vino. Čekali su večeru, ništa posebno“, opisala je Matejeva devojka.

Sanja je dodala, da ako bi se ispostavilo da je Matej kobne noći bio drogiran, da je to moglo da se dogodi samo ako mu je neko „drogu sipao u piće“.

„Možda će glupo zvučati, ali ako i jeste bio drogiran, njemu je to neko sipao u piće“, zaključila je Sanja.

Nenad Periš, Matejin otac, izjavio je za hrvatske medije da će se iz Beograda vratiti sa sinom, i da ga svi koji imaju decu razumeju o čemu govori.

„Ja sam siguran da će MUP Srbije učiniti sve da do Mateja dođemo zajedno. Hvala svim ljudima koji ga traže i tokom praznika. Nažalost, nema novih informacija, a policija me pita pojedine stvari i tako otklanjaju dileme“, rekao je Nenad Periš.

Izvor: Nova.rs / Jutarnji.hr

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.