Srbin u Njemačkoj naplaćivao toalet na stanici: „Nismo zabilježili ovakvu prevaru“

Njemačka policija uhapsila 24-godišnjeg državljanina Srbije i njegovog 16-godišnjeg saradnika, zbog prevare na željezničkoj stanici u gradu Bohumu.

Kako piše portal 24sata.hr, Srbin je na železničkoj stanici varao ljude i naplaćivao im WC. Iz njemačke policije kažu da „takav slučaj ne pamte“. Takođe se navodi i da je prevarant imao saradnika tinejdžera, koji ima njemačko državljanstvo, a obojica su negirala krivicu, tvrdili da se ne poznaju i da su se slučajno sreli u toaletu.

Oni su naime htjeli da zarade tako što su se pretvarali da su zaposleni i putnicima su naplaćivali ulaz u toalet. Kako piše portal Waz.de, njih dvojica su na željezničkoj stanici viđeni u ponedjeljak oko 14 sati, kada su zaposleni pozvali policiji jer su im putnici prijavili da im neki sumnjivi muškarci naplaćuju korišćenje toaleta.

Putnici su zaposlenima prijavili da se dva muškarca predstavljaju kao zaposleni na stanici zaduženi za brigu o toletima. Putnicima su govorili da je glavni ulaz pokvaren i da u toalet mogu da uđu na zadnji ulaz, ali uz plaćanje.

„Nikad nismo zabilježili ovakav slučaj prevare u Njemačkoj“, rekao je portparol policije u Bohumu.

Izvor: Nezavisne

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.