Ottmica u Gacku, dva lica lišena slobode

Policija u Gacko lišila je slobode dva lica čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. iz Trebinja koja su osumnjičena za kriivična djela ottmica i narrušavanje nepovredivosti stana, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Iz policije su naveli da je lice čiji su inicijali S.M. juče prijavilo Policijskoj stanici Gacko da su u jednu kuću provalila nepoznata lica, oko 22.30 časova, na području opštine Gacko, gdje je trenutno boravilo sa licem B.B.

– Nepoznata lica su priinudila lice inicijala B.B. da krene sa njima, a licu čiji su inicijali S.M. da krene sa svojim vozilom iza njih i da ne pokušava ništa – naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Odmah po primanju prijave pripadnici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje sa ciljem pronalaženja otmmičara, te su iste noći u 23.00 časa u mjestu Avtovac, kod Gacka, zaustavili vozilo „turan“ u kojem su pronašli lica Đ.Š, N.B. i B.B.

Lica Đ.Š. i N.B. su odmah lišena slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, lica čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. će uz izvještaj o počinjenim kriivičnim djelima ottmica i narrušavanje nepovredivosti stana biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

RTRS

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.