Šta će se danas dogoditi u slučaju „PAVLOVIĆ“: SNSD Prijedor potvrdio da će dati ostavku, on ništa ne spominje, Vukanović prijeti….

„Nisam mu ja Dodik da se sa mnom poigrava i bolje mu je ujutro čim ustane da napiše, potpiše i pošalje neopozivu pismenu ostavku, te je javno objavi, ili od 16:01 objavljujem sadržaje koji nisam želio ranije da objavim čuvajući ono malo što je ostalo njegovog dostojanstva, ne želeći da mu dodatno stavljam so na ranu, ali ako se ovako nastavlja grubo poigravati sa narodom i fingira ostavku onda je zaslužio da budem nemilosrdan bez trunke milosti i saosjećanja“ napisao je Vukanović na svom blogu

O datom ultimatumu na protestu, koji je organizovan, nakon što je opozicija zatražila njegovu ostavku zbog skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, je juče govorio i Dalibor Pavlović.

„Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o meni, pa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresti. I neki Nešić (Nenad Nešić, lider DNS) kao neka moralna gromada meni govori da ja treba da podnesem ostavku“, rekao je Pavlović, ne spomenuvši da će poslati ostavku CIK-u Inače BUKA je prva objavila informaciju da Dalibor Pablović nije predao svoju ostsaku CIKu a informaciju nam je potvrdio predsjednik CIK-a Željko Bakalar.

Inače, nakon što CIK zvanično dobije ostavku,  procedura nalaže da se izbori za novog gradonačelnika moraju održati u roku od 90 dana nakon ostavke.

Danas u 18 časova trebalo bi da bude održana sjednica Gradskog odbora SNSD Prijedor na kojoj će biti riječi i o aktuelnoj političkoj situaciji u ovom gradu. 

Očekuje se da se tokom dana iz SNSD ili Gradske uprave konačno oglase te pojasne da li Pavlović podnosi ostavku i da li Prijedor ide u izbore za Gradonačelnika.

Inače, Pavlović tokom jučerašnjeg dana nije spominjeao ostavku, međutim iz njegove stranke rečeno je da će on danas podnijeti ostavku.

E.P. / BUKA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.