Željka Cvijanović đacima poželjela uspješnu školsku godinu

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je početak nove školske 2021/2022. godine učenicima i njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i zaposlenima u školstvu, sa željom da ona bude uspješna.

– Posebne čestitke upućujem najmlađim školarcima, prvačićima, koji prvi put sjedaju u đačke klupe, uz želju da im škola bude mjesto radosti, druženja i oaza znanja i vještina – navela je Cvijanović u čestitki.

Cvijanović je naglasila da početak nastavnog procesa ove školske godine predstavlja veliki događaj, s obzirom na to da se poslije novog načina rada i učenja koje je nametnula epidemija virusa korona, učenici vraćaju u školske klupe i redovnoj nastavi.

– Uvjerena sam da će se, uz poštovanje mjera i preporuka struke, izvođenje nastave u učionicama nesmetano odvijati, te da će nova školska godina početi sa obnovljenom energijom i optimizmom, a završiti sa uspjehom i dobrim rezultatima – poručila je Cvijanović.

Ona je naglasila da je obrazovanje temelj svakog naprednog društva i jedno od njenih najvažnijih segmenata, saopšteno je iz Kabineta predsjednice Republike.

– U tom smislu pozdravljam svaku inicijativu koja ima za cilj unapređenje obrazovnog procesa, prilagođenu potrebama i interesovanjima učenika, ali i potrebama tržišta rada – navela je Cvijanović.

Predsjednica Republike poželjela je đacima da budu uspješni u sticanju novih znanja i spoznaja.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.