Mitrovićev novi performans: Stoji na pučini i želi da bude Isus VIDEO

Željko Mitrović se svako malo na društvenim mrežama hvali svojim „izumima“, a uz najnoviji koji je objavio na Instagramu, izrazio je želju da učini i Isusovo prvo čudo – da vodu pretvori u vino.

Naime, „Žeks izumitelj“ je nakon letećeg automobila, ozoniranja krvi, robotizovanog oka za digitalnog voditelja i ostalih radinosti, uspeo da stoji nasred pučine.

U opisu video snimka koji je objavio na Instagramu, dodao je i objašnjenje sile potiska i svoj proračun, a onda rekao da mu ostaje samo još da vodu pretvori u vino, pa da „pali“. Sve je to „začinio“ muzičkom podlogom u vidu pesme „Ameno“.

„Uspeo sam da stojim na pučini. Sila potiska je bila dovoljna za stajanje! Težina je sila koja je jednaka gravitacinom ubrzanju pomnoženim sa masom tela, zato je proračun bio 4, 4×3, 2×3 = 42 litre po cipeli, jer sam težak 84 kg. P.S. Ostalo mi je još da vodu pretvorim u vino i onda palim“, napisao je „Žeks izumitelj“.

Ovo je samo poslednji u nizu Mitrovićev „izum“. U proteklih godinu dana od njega smo videli i parasejling kopnom, robote, vizire, pa i specijalne komore za uništavanje koronavirusa.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.