Dodik BN televiziju nazvao izdajničkom i antisrpskom. Pozvao i na “akciju” protiv TV BN?!

Kako će izgledati svesrpsko jedinstvo predvođeno Miloradom Dodikom, imali smo sinoć priliku vidjeti na programu Alternativne televizije, gdje je Dodik bez imalo ustručavanja okarakterisao BN televiziju, ubjedljivo najgledaniju televiziju u Srpskoj, kao “antisrpsku i izdajničku”.

“…Bez obzira šta taj lažljivi BN govorio. To je antisrpska televizija. Srbi će jednog dana vjerovatno morati da poduzmu neke akcije protiv njih. To je naprosto nevjerovatno da postoji jedna takva morbidna struktura koja ne prepoznaje trenutak kada se brane tekovine onih koji su poginuli za ovo, oni se stavljaju na stranu muslimana. BN televizija na strani muslimana, totalno protiv Srba. Ona samo pokušava da koristi opoziciju da bi stvorila privid neke demokratičnosti, a to naravno nije tačno. Poledajte samo kako se oni odnose sa vijestima iz Sarajeva, kako to oni prikazuju a kako, na primjer, prikazuju vijesti iz Banjaluke. Mi smo ovdje maloumni, a oni su tamo majstori koje treba poštovati, to je BN televizija, jedna lažljiva, jedna antisrpska, izdajnička televizija, koja naravno ima pravo da to radi, ja nemam ništa protiv…” rekao je, između ostalog, Dodik u svom skandaloznom nastupu, ali, budimo iskreni, pokazivanju svog pravog lica.

Postavlja se pitanje, šta znači ta Dodikova rečenica: “Srbi će jednog dana vjerovatno morati da poduzmu neke akcije protiv njih“?

Protiv novinara BN televizije, na žalost, više puta su preduzimane “neke akcije”, a na Vladimira Kovačevića je pokušan i atentat.

Vlado Trišić, vlasnik i direktor BN televizije, za portal GERILA je kratko izjavio da “ne bi da komentariše ljude kojima su “usta i guzica” isto, a to je Miorad Dodik”.

Reagovao je i Nebojša Vukanović, narodni odbornik, na svom blogu gdje je rekao da je zgrožen Dodikovim nastupom.

“Pogotovo sada u trenutku, navodnog, svesrpskog jedinstva i nastupanja krize koja je nastupila u dogovoru Bakira, Incka i Dodika. On je sinoć na svojoj televiziji koju kontroliše kompanija Prointer odnosno Infinity group, u kojoj je savjetnik njegov sin Igor, izjavio skandalozne navode o BN televiziji. Kakav jezik mržnje i otvorene prijetnje da će se narod obračunati sa BN televizijom. Takve prijetnje upućene javno u ovom trenutku dok poziva na, tobože, svesrpsko jedinstvo, pokazuje pravo lice beskrupuloznog makijaveliste koji bi da uguši i uništi sve u ovoj državi što on ne kontroliše”, rekao je, između ostalog, Vukanović.

Izvor: GERILA.info

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.