Režimu na čelu sa SNSD su odbrojani dani na vlasti!

SNSD-ovu vlast ne zanimaju problemi većine građana Srpske, poručio je u neformalnom razgovoru sa građanima Bijeljine poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović. Građani su Vukanoviću iznijeli mnogobrojne probleme sa kojima su suočeni.

Zapostavljeni borci Vojske Republike Srpske, loše stanje u poljoprivredi, nezaposlenost, odlazak mladih – samo su neki od problema koje je tokom neformalnog druženja sa građanima Semberije čuo narodni poslanik Nebojša Vukanović.

„Sav je svijet ogorčen ovdje. Razoriše sve. Moja ćerka je radila u banci, moj zet je elektroinženjer, ostavili su sve i otišli u Švedsku. Ne vide budućnost ovdje“, rekla je jedna od građanki Bijeljine.

Leutar.net Režimu na čelu sa SNSD su odbrojani dani na vlasti!

Student prava iz Bijeljine rekao je Vukanoviću da sada u Srpskoj ne postoji pravna država, a da se sistem može popraviti jedino ako se sve počne iz početka.

Pred Vukanovića su izašli i poljoprivrednici koji su naveli da im je proizvodnja ugrožena jer su cijene veoma niske.

„Recimo mekinje su 30 KM 100 kg, a pšenicu kupe od nas za 25 KM“, rekao je jedan od semberskih poljoprivrednika.

Građani su ogorčeni i što su upravo na Dan Vojske Republike Srpske američke trupe defilovale Banjalukom.

Leutar.net Režimu na čelu sa SNSD su odbrojani dani na vlasti!

„Napisao si na svom blogu da su američke trupe prodefilovale Banjalukom, a ja sam dodao da Milorada i njegovih 30.000 ljudi koje je obećao nema ni s` glave“, komentarisao je jedan Bjeljinac.

Time je Dodik pokazao da njegova podignuta tri prsta nisu patriotizam, te da je još jednom ponizio srpski narod i institucije Srpske, poručio je Vukanović.

BN

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.