Manipulišu narodom, povukli su inicijativu o samoopredjeljenju

Poslanik SDS-a u NSRS Miladin Stanić komentarišući Dodikove optužbe tvrdi da je sve notorna laž, kao i priča o ikoni.

Poslanik u Klubu SDS-a u NSRS Nebojša Vukanović komentarisao je skupštinsko izlaganje Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

„Ja sam posljednja osoba koja bi se usaglašavala sa Dodikom. Sa onim koji unižava narod Republike Srpske nema priče. Samo možemo pričati o tome da mirno preda vlast, sat i po nije pričao o temi, nije poslao nijednu poruku“, istakao je Vukanović. 

Na pitanje da li se odstupa od inicijative o samoopredjeljnju, jer u izlaganju Žunića to nije bilo, Vukanović tvrdi da se manipuliše narodom.

„Povukli su se, manipulišu narodom. Sve je spreman da da za žrtvu. Kako se može mirno razdružiti kada je podijelio Republiku Srpsku na dva dijela? Kolaps je svega, a priča se o nečemu trećem. I Višković je pobjegao“, naglasio je Vukanović.

„Povelje nemaju nikakav značaj, to je samo SNSD-ova namjera. Mi nismo da se one ukidaju“, istakli su iz SDS-a komenntarišući Inckovo pismo o ukidanju povelja. 

Poslanici opozicije traže od MUP-a Republike Srpske da se istraži paljenje automobila u Trebinju, kao i formiranje komisije u Trebinju o tome ko je zapalio automobile.

Miladin Stanić traži od MUP-a da demantuje da paljenje automobila članova SDS-a nije političlki akt. Vukanović smatra da je odgovornost na PU Trebinje.

Izvor: BN

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.