SOLIDARNOST LJUDI VELIKOG SRCA Pomoć za Jovančeta, malog malinara sa Manjače, stigla uoči Vaskrsa (FOTO)

Nakon što je Srpskainfo objavila reportažu o Jovanu Gajiću, malom malinaru kojem je prije mjesec dana umrla majka, posredstvom naše redakcije javio se veliki broj čitalaca iz regiona, koji žele da pomognu dječaku.

U Gradiški je pomoć za Jovančeta (12) organizovao Mićo Lukić, vlasnik preduzeća “Kobra sport”. On je zajedno sa suprugom Brankicom poklonio patike, trenerke i loptu za Jovana i njegovu sestru Jovanu.

– Spontanu ideju da pomognemo Jovanu i njegovoj porodici podržalo je nekoliko mojih prijatelja koji su pokazali veliku solidarnost i saosjećanje – kazao je Lukić, koji je u četvrtak organizovao prevoz robe.

Vrijednu pošiljku hrane obezbijedio je Milan Leburić zajedno sa radnicima “Fortune” i Bojanom Ristić, šeficom ove trgovine u Gradiški.

Garderobu za Jovana, njegovu sestru i braću poklonio je Milorad Vranjevac iz Subotice, vlasnik “Ledženda” zajedno sa Irenom Bosnjaković, dok je robu i vaskršnju čestitku isporučila Dijana Brdar, radnica u banjalučkom butiku ovog preduzeća.

Voće i povrće poklonila je firma “Agrofruktus” iz Gradiške, čiji je direktor Mladen Đurđević, dok je Jovanu za Vaskrs 100 KM poklonio radnik ovog preduzeća Aleksandar Petrović.

Jovanče, njegova sestra i otac su pošiljku i poruke doživjeli veoma emotivno, zahvalni svima koji pomažu i sa njima saosjećaju u bolu zbog smrti majke ovog dječaka, koji je skromnošću i radom stekao velike simpatije.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.