Teslić: „Trka vreća“ sa listićima iz inostranstva

Danas je u Teslicu organizovana nesvakidašnja „trka u vrećama“ listića iz inostranstva“, a pobjednika ove, do kraja neizvjesne trke, ipak nije bilo.

Naime, takmičar ekipe „Trula višnja“, pod rednim brojem 2, otuđio je nekoliko stotina listića prilikom prijave za takmičenje, pa je naknadno diskvalifikovan, dok ekipa plavih i njihov takmičar pod rednim brojem 4, nije ni učestvovala u ovoj disciplini.

Kako smo nezvanično saznali, nakon diskvalifikacije takmičar pod rednim brojem 2 je burno reagovao i prijetio sudiji otkazom, a na kraju mu je čak nudio i novac, što je kod prisutnih izazvalo zvižduke.

Ova „trka vreća“ je putem pošte krenula iz inostranstva prije više sedmica i ovih dana se očekuje njeno veliko finale.

Trka je organizovana u sklopu manifestacije „Izbori se“ koja će se odigrati 15. novembra.

Leutar.net Teslić: "Trka vreća" sa listićima iz inostranstva

Prema procjenama, iako nije učestvovao u ovoj disciplini, ukupni pobjednik biće, po treći put, takmičar pod rednim brojem 4.

Podsjecamo, ovo nije prvi put da takmičar iz ekipe „Trula visnja“ bude diskvalifikovan, jer je na prošlogodisnjoj trci referendumskih listića, koja se boduje za ukupan plasman, jedan njihov član vreću sa zbornog mjesta odnio na tavan i zaključao se, dok je drugi u igru unio svoju vreću.

Najavljene su oštre kazne i sankcije za ove nesportske poteze.

Napomena: tekst je satiričnog karaktera i nema namjeru da bilo koga omalovaži ili uvrjedi, te se izvinjavamo onima koji su se prepoznali.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.