Drašković poručio u Ljubinju: Vjerujem u političku pobjedu Steva Drapića i pružam mu podršku!

“Prije pet godina započeo sam sa investicijama ovdje u Ljubinju, imao sam velike planove i projekte , kupio sam 10 hektara i platio avans. Preko noći su mi uzeli zemlju, ali vratićemo to. Čim pobjedite i uspostavite skupštinsku većinu dolazim u Ljubinje. Ja vjerujem u Hercegovinu, vjerujem u Hercegovce, i ako pobjedimo ovaj autokratski sistem na čijem je čelu Milorad Dodik, spreman sam da u narednih pet godina uložim 150 miliona evra u Hercegovinu” – poručio je Rodoljub Drašković.

Leutar.net Drašković poručio u Ljubinju: Vjerujem u političku pobjedu Steva Drapića i pružam mu podršku!

“Nama trebaju ljudi poput g-dina Draškovića, trebaju nam investicije, trebamo konačno umjesto ove isprazne politike uspostaviti političku ekonomiju. Ekonomiju staviti na prvo mjestu. Dolazim iz privrednog sektora, nosilac naše liste je Dušan Koljibabić, najuspješniji ljubinjski i jedan od najuspješnijih hercegovačkih privrednika, i to je jasan signal naših opredjeljenja. Moja prva posjeta kao načelnika opštine Ljubinja biće upravo kod vas g-dine Draškoviću da završimo započete investicije ovdje u Ljubinju i otvorimo nova radna mjesta.”

Leutar.net Drašković poručio u Ljubinju: Vjerujem u političku pobjedu Steva Drapića i pružam mu podršku!

“Vrata Ljubinja će biti otvorena za vas a riječ koju smo vam danas dali, mi ćemo održati. Srpska demokratska stranka će pobijediti u Ljubinju, Stevo Drapić će biti novi načelnik i to će Vama biti garant da ćete moći računati na nas kao partnere i da ćete u Ljubinju imati povoljan ambijent za investicije.” – Dušan Koljibabić

“Drago mi je da sam danas ovdje sa vama i da u ulozi načelnika zvanično pružim podršku Stevu Drapiću kao mom budućem nasljednjiku na mjestu načelnika opštine Ljubinje i da podržim namjere i ideje g-dina Draškovića da pokrene najvljene investicije u Ljubinju. Samo nova radna mjesta mogu obezbjediti opstanak Ljubinja” – poručio je načelnik opštine Ljubinje Darko Krunić.

Izvor: ISTOK; Leutar:Net (sponzorska objava)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.