Kako danas izgledaju junakinje i junaci serije Dalas?

Uz “Dinastiju”, osamdesetih smo “opčinjeno” pratili i seriju “Dallas”.

Sapunica čija je radnja smještena u veličanstvenom Teksasu, doživjela je 14 sezona te se prikazivala od 1978. do 1991. godine.

U središtu radnje slavne serije “Dallas” bila je bogata i moćna porodica Ewing, vlasnici naftne kompanije Ewing Oil i velikog ranča. Serija se originalno fokusirala na brak Bobbyja Ewinga (Patrick Duffy) i Pamele Barnes (Victoria Principal), čije su porodice bile zakleti neprijatelji.

Kako je serija odmicala, Bobbyjev stariji brat, pohlepni naftni tajkun J. R. Ewing (Larry Hagman), postao je glavni lik, a njegova spletkarenja i prljavi poslovi postali su zaštitni znak serije. Kada je sapunici došao kraj 3. maj 1991. godine, legendarni J. R. bio je jedini lik koji se pojavio u svakoj epizodi, njih 356.

Na 40. godišnjicu od početka prikazivanja “Dallasa”, lani u martu, glumci Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton i Steve Kanaly ponovno su se okupili na ranču Southfolk porodice Ewing i prisjetili se nezaboravnih godina koje su proveli u koži slavnih likova koji su većini glumaca iz “Dallasa” i obilježili karijeru.

Ponukani slatkim osjećajem nostalgije, provjerili smo kako danas izgledaju junakinje i junaci nezaboravne serije “Dallas”, koja je obilježila osamdesete.

Leutar.net Kako danas izgledaju junakinje i junaci serije Dalas?

Preuzeto sa : Lola

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.