HERCLAB – sve vrste laboratorijskih analiza

HERCLAB – jer ste nam najpreči

Laboratorija HERCLAB ponovo radi punom parom. Proširili smo paletu analiza, pa smo sada vaša adresa za skoro SVA ispitivanja.

Saradnju i dalje nastavljamo sa DIALAB-om, vodećim laboratorijskim lancem na području Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, koji za skoro dvije decenije postojanja nije imao ni najmanju mrlju u poslovanju. Koliko laboratorija danas zaista može da se pohvali tom činjenicom?

Leutar.net HERCLAB – sve vrste laboratorijskih analiza

Od samog početka se nismo štedili i imali smo na umu jedan cilj – da rezultati naših analiza budu na vrhunskom nivou jer od njih zavisi vaše zdravlje. Zato smo rad zasnovali na kvalitetu, tačnosti i brzini. Nismo pravili kompromise prilikom izbora reagenasa i repromaterijala. Za vas smo birali samo najkvalitetnije! A njihovom pravilnom upotrebom postigli smo visok nivo tačnosti. Ova dva segmenta naših analiza upotpunjena su primjenom najsavremenijih aparata koji omogućavaju da krajnji korisnik veoma brzo dobije potrebne rezultate. Ali ni sve ovo ne bi bilo moguće bez kvalitetnog i stručnog osoblja čije je iskustvo garancija za preciznost rezultata.

NAJNIŽIM cijenama u regionu dokazali smo da najbolji kvalitet ne mora mnogo da košta. A to ste potvrdili i vi – brojem posjeta našoj laboratoriji.

Od srca, HERCLAB

adresa i kontakt:
Ul.Luke Ćelovića br.9, Trebinje
Telefon: 066-201-508
e-mail: [email protected]

HERCLAB TREBINJE

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.