Rafting u kampu Stari Dud

Iako smo sezonu 2020-te počeli sa zakašnjenjem od nekih mjesec i po dana, sada smo sa vama. Situacija koja nas je sve zadesila nije bila ni malo jednostavna i laka. Napravila je pometnje u kompletnom sistemu funkcionisanja i trebaće jedan određeni period da se vratimo u normalno stanje i nastavimo tamo gdje smo stali početkom trećeg mjeseca. Međutim sve ovo je imalo i svoje dobre strane, odmorili smo se, uželjeli posla i obaveza i imali dovoljno vremena da spremimo kamp za naše drage goste koji jedva čekaju da opet ukrote rijeke Taru i Drinu.

Od 15. maja kamp je otvoren za domaće goste, nadamo se da će sada od 01. juna stanje na granicama biti normalno i da ćemo imati priliku da opet dočekujemo nase prijatelje iz Srbije, Hrvatske i ostalih zemalja kao i nove goste koji se svakodnevno javljaju i željno iščekuju otvaranje granica.

Leutar.net Rafting u kampu Stari Dud

Kao što praktikujemo svake godine i ove smo spremili predsezonske popuste, koje smo zbog situacije produžili do kraja petog mjeseca. Pored popusta na sve aranžmane iz naše ponude, takođe smo ubacili i mogućnost plaćanja na dvije rate za trodnevni vikend aranžman. Plaćanje na dvije rate će biti aktivno do kraja sezone 2020-te.

Leutar.net Rafting u kampu Stari Dud

Rafting kamp se nalazi 8 kilometara od Foče, ta lokacija nam je podarila najduži spust od 33 kilometra, 15 kilometara rijekom Tarom i 18 kilometara rijekom Drinom. Pored nezaboravnog spusta, bukova, vodopada veoma bitna je i domaća kuhinja koja upotpunjuje ovaj događaj i začinjava boravak gostiju na jedan poseban način. Tek boravak u drvenim bungalovima iz kojih se samo ptičice čuju je priča za sebe, ali nešto ćemo ostaviti i sami da otkrijete prilikom boravka u kampu. Veoma bitno je napomenuti, da trenutna situacija sa Crnom Gorom ne ometa održavanje raftinga. Kampovi koji se nalaze u Bosni i Hercegovini imaju put koji vodi do Brštanovice ( početne tačke raftinga) bosanskom stranom i nemamo dodira sa granicom Crne Gore.

Leutar.net Rafting u kampu Stari Dud

Svi gosti koji vole prirodu i dobru kuhinju su dobro došli, a oni koji nisu baš veliki obožavaoci moraju da dođu da im promjenimo viđenje i zarazimo ih ljubavlju prema okolini i životu.

www.raftingstaridud.com

Grujević Ana

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.