Enigma – zašto u Istočnoj Hercegovini nema korone!?

Budući da su na većem dijelu Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine zabilježeni slučajevi zaraze virusom korona, a u Istočnoj Hercegovini nisu, to je izazvalo pojavu brojnih teorija koje pokušavaju dati odgovor na ovu enigmu.

Običan narod je počeo da sumnja da nemamo testove ili ih imamo jako malo, pa ih čuvaju za teže slučajeve. To, naravno, nije tačno i spada u domen teorije zavjere.

Ova enigma je zainteresovala i stručnjake Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) koji su na teren poslali specijaliste iz raznih oblasti. Nakon složene analize slučaja, sagledanog iz više uglova, došli su do interesantnog zaključka.

Posmatrajući mapu izgrađenih autoputeva i onih koji tek treba da se izgrade u Republici Srpskoj, došli su do zaključka da širenje virusa korona ima veze sa ovom kartom.

Leutar.net Enigma – zašto u Istočnoj Hercegovini nema korone!?

Dalje, mapu izgrađenih i planiranih trasa autoputeva uporedili su sa mapom registrovanih slučajeva zaraze koronavirusom u Republici Srpskoj.

Leutar.net Enigma – zašto u Istočnoj Hercegovini nema korone!?

Konačno, došli su do zaključka da širenje virusa ima veze sa mrežom autoputeva. Kako su oni locirani isključivo u sjeverozapadnom, sjevernom i dijelu sjeveroistočne Republike Srpske, a na području Istočne Hercegovine ih uopšte nema, niti su planirani, stručnjaci WHO su donijeli logičan zaključak – Istočna Hercegovina je, po pitanju saobraćajnica, odavno u karantinu i zato nemamo koronu.

Eto, dragi naši istočni Hercegovci, narodna mudrost kaže – nikad ne znaš zašto je nešto dobro!

Ona nas je podsjetila na anegdotu kad se četa od 20 vojnika intenzivno „družila“ sa „prodavačicama“ ljubavi. Svi, osim jednog. I svi su ga zadirkivali jer je bio smotan i stidan. Mađutim, njih 19 je fasovalo picajzle.

Leutar:Net

Ovo je tekst satiričnog i šaljivog karaktera, napisan bez namjere da nekog uvrijedi ili omalovaži.

1 Komentar

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.