Zbog njega nije otišla u Ameriku

Poznata glumica Nataša Ninković (47) udala se sa 25 godina za Nenada Šarenca, koji ne voli da se ističe u javnosti, a tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmjeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake – rekla je svojevremeno Nataša.

– Danas mogu da kažem da sam sazrijevala pored supruga, a i djecu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – dodala je tada Ninkovićeva, koja mahom čuva privatni život za sebe.

Nataša i Nenad su u ljubavi 23 godine, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. On je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

Nataša je u intervjuu za Blic jednom prilikom otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

Leutar.net Zbog njega nije otišla u Ameriku

FOTO

– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga vidjela posljednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gdje igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vrijedno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: “Naravno” – rekla je tom prilikom glumica.

Glumica je uvijek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživjela “holivudske trenutke”.

– Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: “Nema dalje, nema bolje”. Situacije “nema dalje” imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne – izjavila je Nataša ranije.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.