Vukan blokirao nepropisno parkiranog sudiju pa obojica dobili kazne

„Danas sam blokirao nepropisno parkirano vozilo Bosića, koji se svega 10-ak dana pridržavao mog upozorenja da se ne parkira ispod znaka zabrana parkiranja, tik pored zgrade Suda. Kadija Bosić se pridržavao upozorenja 10-ak dana, ali se od juče ponovo počeo nepropisno parkirati pa sam ga blokirao, kako sam obećao, te zvao policiju da kazni i mene i njega, kako bi se napokon naučio redu“, naveo je Vukanović.

On je dalje naveo da „umjesto da štiti državu i poštuje zakone, kao vječiti predsjednik Osnovnih suda, kadija Bosić se uporno ponaša bahato drsko kršeći zakone“.

Inače, Vukanović je ovaj incident sam snimio, jednako kao i dolazak policijskih službenika koji su kaznili i njega i Bosića.

Izvor: BUKA

1 Komentar

  1. Ovaj put nebih komentarisao temu ali me jako nerviraju reklame iz oblasti gdje je medicina malo ili gotovo nikako usješna.Navodno liječenje od raznih,parazita,papiloma,gljivica i drugih napasti se liječi u specijalnim klinikama i sa specijalistima te oblasti.Nikakve prevare putem internet ponude nisu dobrodošle nikome a naročito vašim kozumentima.Svaki lijek mora imati svoju deklaraciju i riješenje zavoda za lijekove i institucija za javno zdravstvo.Koliko je ovakva vrsta trgovine dozvoljena ne znam ali znam da je mnogo opasnija od pogrešno parkiranih automobila.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.