U centru Teslića nok*autiran bivši ministar Bogdanić

Bivši ministar zdravlja RS i aktuelni poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Dragan Bogdanić jutros je n a p a d n u t u Tesliću, saznaje Srpskainfo.

Našu informaciju potvrdili su i u Policijskoj upravi Doboj.

Naš izvor pojasnio je da je, zbog n a p a d a na Bogdanića, u toku saslušanje Ilije Pavlovića (56), takođe iz Teslića.

Jedan od očevidaca n a p a d a ispričao je da je primjetio Bogdanića u blizini njegovog poslovnog prostora u centru Teslića, te je zatim izašao iz vozila i krenuo da ga u d a r a.

– Mislim da ga je dva puta u d a r i o šakom u glavu, bukvalno ga nok*autirao i Bogdanić je pao na zemlju, a tom prilikom su mu pukle i naočare. N a p a d se desio u blizini Hitne pomoći, gdje se Bogdanić zatim obratio i ukazana mu je ljekarska pomoć – pojasnio je očevidac.

N a p a d a č je bio suvozač u automobilu, a koje je vozio muškarac kojeg su navodno tokom referenduma u Tesliću i s t u k l e osobe, a koje su se dovodile u vezu sa Bogdanićem.

U PU Doboj rekli su za Srpskainfo da im je u 12 časova prijavljen n a p a d na Bogdanića i da je na saslušanju osoba koja se dovodi u vezu sa n a p a d o m, te da je o svemu obaviješten i dežurni tužilac.

Bogdanić se javio na naš poziv i rekao da za sada ne može ništa komentarisati.

Naši sagovornici ističu da već duže vrijeme traje s u k o b između Bogdanića i Pavlovića, a bivši ministar je, gostujući na jednoj od televzija, rekao da je policiji i tužilaštvu prijavio prijetnje od jednog “lokalnog opasnog tipa”.

Sumnja se da je upravo mislio na Pavlovića.

Izvor: SrpskaInfo

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.