Neki genijalni ljudi otvorili su lažno luksuzni dućan i podvalili influencerima cipele od 20 dolara pod dizajnerske

Može li bolje od ovoga? Neki influenceri su bili spremni platiti 640, umjesto 19,99 dolara

Američki lanac jeftine obuće Payless napravio je jedan od urnebesnijih društvenih eksperimenata u posljednje vrijeme. U genijalnom marketinškom potezu preuzeli su bivši Armanijev dućan i napunili ga štiklama koje inače koštaju 19,99 dolara. Na grandiozno otvarenje tog, kao, luksuznog butika, koji su nazvali Palessi, pozvali su hrpu influencera.

Dovukli su i kamere i ispitivali ljude kako im se dopada njihova ekskluzivna obuća. Nemajući blagog pojma da u ruci drže cipele koje koštaju manje od 20 dolara, Instagram zvijezde divile su se luksuzu. Neki su posebno pasionirano opisivali krasne materijale i evidentno minucioznu izradu. Organizatori su ih zatim počeli ispitivati koliko bi bili spremni platiti tu divotu i najviša cifra koju je neko lupio bila je 640 dolara. Za, ponavljamo, cipele koje se inače mogu kupiti 19,99.

U nekoliko sati prodali su obuće za 3000 dolara, ali bili su pošteni i nisu zadržali novac. Influencerima su uredno vratili sve što su platili i pritom su im poklonili cipele koje su im se toliko dopale. Genijalnu kampanju sad će vrtiti po televizijama i društvenim mrežama; možete je pogledati ovdje:

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.