Prepun Trg Krajine u Banjaluci: Davidov otac poručio- Ne možete više manipulisati sa nama!

Više hiljada građana Banjaluke okupilo se danas na Trgu Krajine koji na tematskoj večeri traže Pravdu za Davida. Pored Banjalučana, došli su građani iz Modriče, Prijedora, Tuzle, Zenice, Sarajeva i drugih gradova BiH.

Davor Dragičević, otac Davida, pozvao je sve prisutne na mirno okupljanje i rekao je da ako bilo ko napravi incident on nije pripadnik Pravde za Davida.

„Od Tužilaštva dobijam činjenice, hvala im na tome“, rekao je Davor Dragičević i dodao da su se večeras okupili ljudi da se pomole za dušu Davida Dragičevića.

„Saučesništvo u ubistvu je teže od ubistva, a maksimalna kazna je 40 godina“, rekao je Davidov otac i pozvao sve koje smatra odgovornim za smrt svog sina.

„Jednom ste ubili Davida na press konferenciji sa montiranim zločinom, slušajte me, vi i ja nismo jedno, nemojte nas dovoditi u situaciju da Davor Dragičević i grupa Pravda za Davida digne ruku, nemojte radi naše djece, roditelja, radi svega“, poručio je Davor Dragičević.

Poruke koje su poslane sa Trga:

Neću da umrem mlad

Banjaluka je moj grad, neću da ga mijenjam

Čekam da mi smrt zakuca na vrata

„Tek smo počeli, a vi ste prvi započeli, pa ćete vidjeti. Ne možete više manipulisati sa nama“, poručio je Davor Dragičević.

Maja Isović Dobrijević / BUKA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.