Maska “Palma import” osvojila najviše glasova i 1000 eura

Pobjednica na prvom maskenbalu 49. Praznika mimoze u Institutu Igalo je grupna maska “Palma import”, pod brojem 111, sa osvojena 162 glasa publike i nagradom Direkcije festivala od 1000 eura, kao i sponzora kompanija Plantaže i Trebjesa, te Čigote sa Zlatibora.

U konkurenciji od preko 300 maski iz grada domaćina, Tivta, Kotora, Budve i Bara, dodijeljeno je još 7 nagrada publike. Drugo mjesto pripalo je  maski “Ljepotica i zvijer”, sa  700 eura Direkcije festivala, poklonima Konobe Krušo, Trebjese i Plantaža.

 Treće mjesto, po odluci publike, zaslužila je maska  “Rip playboy”, koju je Direkcija darivala sa  500 eura, kao i restoran Olimpija, Trebjesa i Plantaže.Maska “Leled” zauzela je 4. mjesto, pa slijede “Vatra”, “Sunđer BoB”, “Čarli Čaplin” i “Požar”, koje su dobile privlačne nagrade sponzora, večere u restoranima Krušo, Ćatovića Mlini, Fanfani, Perla, Feral, bespatne  karte Parking servisa, usluge teretane Terzo, agencije  Trend Travel,  odnosno odmor u Sky centru Vučje.

Jednu nagradu je dodijelila Specijalna bolncia sa Zlatibora, Čigota, a tri podgoričke  Plantaže u sopstvenoj nagradnoj igri.

Do kraja Praznika mimoze preostaje još jedan maskenbal na kojem će, takođe u Institutu Dr Simo Milošević, nastupiti grupe Toć i Exodus.

Foto na linku.

Izvor: Rado Jadran

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.