Sve najbolje u Novoj 2018. želi vam LEUTAR:NET

Dragi naši čitaoci i pratioci!

Evo, uskoro će i Nova godina i mi smo odlučili da ovaj trenutak podijelimo baš sa VAMA! Ovo nije običan trenutak, ovo je trenutak kada je vaš i naš portal Leutar:Net svečano izašao na novogodišnji burek 🙂

Ponosni smo na vas, koji ste nas pratili cijele ove godine. Možemo od srca reći da smo postigli mnogo više nego što smo planirali, tj. nismo ništa planirali, radili smo ovo iskreno, iz čistog ćeifa 😀

Podatak da smo sa nepunih 1000 pratilaca na FB početkom ove godine, dostigli cifru od preko 18.000 i skoro 3.800.000 ulaza na našu WEB stranicu, sa negativnim finansijskim saldom (jer smo od svog skromnog ličnog budžeta morali platiti hosting, domen i internet provajdera), govori sasvim dovoljno.

Bez sponzora i reklama, uz uporno ignorisanje našeg postojanja od strane javnih institucija, mislimo da smo postigli mnogo. Da postojimo, svi možete vidjeti na sljedećoj fotografiji koja pokazuje naše mjesto među lokalnim medijima (obratite pažnju na 12.2K i rozu liniju, to je angažovanje posjetilaca na stranici). Treba uzeti u obzir činjenicu da smo jedan od najmlađih portala, a i da smo, ne našom namjerom, izašli iz lokalnih okvira.

Leutar.net Sve najbolje u Novoj 2018. želi vam LEUTAR:NET

U godini koja je na izmaku, bez obzira šta neki misle o Leutaru, bili smo nezavisni portal, a takvi ćemo ostati i naredne godine, jer mi smo tu zbog vas, a ne zbog onih koji nas ignorišu. Iskreno ćemo promovisati i podržati sva pozitivna dešavanja u društvu, a prema onim drugim se postaviti kako i zaslužuju. Obećavamo!

Posebno se želimo zahvaliti našim saradnicima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine (Slavici, Milici, Darki, Dragani, Ljiljani, Draganu, ЖМ-u, Radu, Ljubiši, Božu), te portalima Slobodna Hercegovina, Moja Hercegovina, Buka, Radio Trebinje, Blog jednog Hercegovca u Beogradu, Kulturnom Centru u Trebinju, a i mnogim drugim koji su svojim literarnim radovima, fotografijama i prijedlozima, bez ličnog interesa pomogli u poromociji Leutara.

Našem najvjernijem pratiocu Stojanu ćemo se zahvaliti ako nas pozove u Pariz na pivu, na jedan vikend 😀

Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i sve najbolje u Novoj 2018. godini!

E da, budite nezavisni, ni burek nije loš 😉

Vaš Leutar:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.