U Trebinju ljubavni kontejneri?

Povodom odluke Gradskih vlasti da se u preuređenom trebinjskom parku Jovan Dučić montira 40 antivandal kamera koje će 24 sata nadzirati policija, danas se oglasilo i udrženje NGNK (Nemam gajbu, a nemam ni kola).

Iz udruženja ističu da su pogođeni najnovijom odlukom, te da će rješenje svog problema pokušati da nađu legalnim metodama.

“Šta da radimo mi koji nemamo auto, a živimo kući sa roditeljima, babama i đedovima? Gdje da privodimo? A meni još tetak radi u policiji i sad može da me špijunira i kasnije zafrkava? Ovo je čista diskriminacija, preostaje mi samo da jednom mjesečno iznajmim taxistu da nju i mene odvede do Duži i dođe po nas kad završimo. Za češće exkurzije nemam para”, rekao je predsjednik udruženja Gojko G.

Kako saznajemo, lokalne Rent-A-Car agencije razmatraju mogućnost iznajmljivanja automobila “na 2 sata”, koji bi se rentali po sniženim cijenama.

I Gradska uprava je izgleda postala svjesna novonastalog problema, pa će na predstojećem zasjedanju Skupštine biti razmotren prijedlog da se članovima udruženja NGNK mjesečno uplati po 16 KM, koliko košta povratna taxi tura Trebinje – Duži – Trebinje, a možda se uvede i posebna autobuska linija za ove potrebe.

Takođe, biće predloženo da se na 5 lokacija u gradu postave tzv. “ljubavni kontejneri” u kojim će zainteresovani moći zadovoljiti potrebe. Cijene korištenja kontejnera će biti simbolične, a uplate bi se vršile putem SMS poruka, u zavisnosti od zone i doba godine.

Leutar:Net

Ovo je tekst satiričnog karaktera, napisan je bez namjere da nekog uvrijedi ili omalovaži.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.