Skandal na privatnom fakultetu: Studentica pala ispit!!!

Junsko-julski ispitni rok u Banjaluci ni ove godine ne prolazi bez skandala. Ispred jednog od najpoznatijih privatnih fakulteta juče potresne slike. Studenticu treće godine i troje njenih kolega iz učionice fakulteta Hitna pomoć je iznijela na nosilima i to u nesvjesnom stanju.

Kako saznajemo, ozloglašeni gostujući profesor, inače stalno zaposlen na državnom fakultetu, na ispit je došao nervozan, te svoju nervozu istresao na studente. Nakon što mu je nesrećna studentica na sto spustila indeks, uredno ispunjene i ispečatirane uplatnice i rekla da će biti zadovoljna devetkom, profesor je počeo da galami, a zatim i da joj postavlja pitanja „iz gradiva“ (???).

Nenaviknuta na takvo ponašanje profesora, studentica je zanijemila, te ga uplašeno gledala nekoliko minuta, da bi joj pomenuti pružio indeks i rekao da dođe u sljedećem roku. Nakon toga je pala u nesvijest, a za njom i troje kolega.

-U tom momentu su uslijedili komešanje, zapomaganje i jauci na sve strane, ali na sreću jedan kolega se pribrao pa pozvao hitnu. Brzo su intervenisali, a kako sam čuo, kolege su na intenzivnoj, priča jedan od studenata koji je juče bio prisutan na ispitu.

Da je ponašanje profesora neprikladno potvrđuju i ostali studenti.

-Taj profesor je već odavno poznat po bahatosti i bezobrazluku. I prošle godine je jednoj studentici na ispitu postavio pitanje iako je imala uredno plaćenu godinu i sve prijave. Od mene je čak tražio i da napišem neki seminarski, kad nisam poludio, ispričao je jedan od studenata koji je želio da ostane anoniman.

Iz uprave fakulteta danas nisu odgovarali na pozive, a kako nezvanično saznajemo, u ispitivanje slučaja je uključena i policija. Uskoro više informacija.

Izvor

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.