Bivša profesorica matematike Željke Cvijanović pokušala izvršiti samoubistvo (VIDEO)

Večeras je u Tesliću, Mara R., profesor matematike u penziji, pokušala izvršiti samoubistvo. Nesrećan slučaj desio se u Osivici, gdje već godinama živi. Kako saznaje dnevni list Korupcija, Mara se pokušala otrovati velikom dozom lijekova.

– Mara je najverovatnije patila od depresije u koju je upala poslije jučerašnjeg nastupa naše premijerke na Ekonomskom forumu na Jahorini. Njena porodica kaže da već neko vrijeme Mara tuguje što je dala dvojku Željki iz matematike i tako je pustila da uopšte završi srednju školu – kaže izvor iz istrage za Korupciju.

Inače, sedamdesešestogodišnja Mara živjela je pristojno, skromno, sa svojih troje unučića, zadovoljna urađenim, poštovana u sredini u kojoj je provela čitav svoj vijek. Sve do prije nekoliko godina kada je ugledala Željku na televiziji. Nije mogla vjerovati da je Željka postala premijer i nekako od tada je Mara postala malo povučena u sebe. Izbjegavala je da gleda Dnevnik, iako joj je to prije bila omiljena penzionerska emisija. Uvijek bi se izvlačila iz kuće, šetala okolo dok se ne završi. Međutim, posljednji mjesec je bila primorana da gleda televiziju jer je bila prehlađena, a nije bilo grijanja u sobama pa je morala da leži u dnevnoj gdje svi gledaju Dnevnik. Od juče, kada je odgledala emisiju gdje se Željka igra sa procentima, nesrećna Mara nije progovarila ni jednu riječ. Prisjetila se svojih radnih dana kada je Željki poklonila dvojku, samo da je ne bi oborila na godinu. Razmišljala je o tome i izgleda da se nesrećna Mara nije mogla oporaviti od svoje muke koja je proganja već duže vrijeme. Popila je sve lijekove koje je našla u kući, ali na svu sreću teslićka Hitna pomoć je brzo reagovala i spriječila najgore.

Nadajmo se da će se baka Mara oporaviti.

Leutar.Net

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

2 KOmentara

  1. Hvala Grujo, ali nemoj biti tako neprijatan… Eto, preskočio si da nam ukažeš i da se „HITNA POMOĆ“ piše velikim početnim slovom, a mi nećemo kritikovati tvoje lektorske vještine. Jednostavno, „promaklo“ nam je. Što se tiče edukovanja… ‘aj dobro, nećemo dalje.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.