Никада нећете погодити какво нас вријеме очекује крајем мјесеца

Слиједи топлотни талас, а онда се спремите за шок! Па онда неко вријеме онако, а онда тотално лудило! Након тога још већи хаос, онда све ОК, али послије…

Републички Хидрометеоролошки завод објавио је данас временску прогнозу за наредних неколико недјеља и по њој овог викенда слиједи нагли пораст температуре, али након њега грађани Србије треба да се спреме за потпуни шок, сазнаје Нјуз.

Према првим прогнозама овај шок ће трајати максимално три дана и њега ће замијенити уобичајено вријеме за ово доба године, али нико не смије да се превише опусти јер након тога настаје комплетна лудница.

– Комплетна лудница са временом нас очекује већ половином фебруара, али свега неколико дана касније наступиће тотални хаос, који ће се, срећом, убрзо смирити и услиједиће нешто топлији дани. Ипак, већ крајем мјесеца се спрема… – изјавио је Зоран Јевтић из РХМЗ, а онда нагло прекинуо реченицу.

На наше инсистирање да каже шта ће се тачно дешавати са временом крајем мјесеца, он је додао нешто тишим гласом.

– Грађани неће смјети да изађу напоље без… Ако планирају пут, обавезно понесите један детаљ. Никада нећете моћи да замислите шта ће се након тога десити – изјавио је Јевтић за Нјз.

 

Марко Дражић

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.