URGENTNO: Nestašica kamena temeljca u Trebinju

Trebinje, 15. avgust 2016. – Veliki broj investicija koje sa svih strana stižu u Trebinje znatno su smanjile zalihe kamena temeljca što je primoralo menadžment jedne jake firme da reaguje i pribjegne njegovom interventnom uvozu.
Sredstva za ovu namjenu su već pronađena, a uskoro će biti raspisan i tender pa nadležni očekuju da će nestašica biti izbjegnuta.

– Ovoliku navalu investicija nismo imali od prošlih izbora. Na sve strane niču temelji za nove fabrike, mjesta za penzionere, parkinge, sigurne kuće, škole, obdaništa, krpljenje rupa, a naše zalihe kamena temeljca su gotovo iscrpljene, iako je Hercegovina bogata ovom vrstom kamena – kaže Žarko Tenderić, referent za javne nabavke.

– Sljedećih mjesec dana očekujemo još veću potrošnju ove vrste kamena pa nemamo drugog izbora sem da ga uvezemo iz Crne Gore. Moram napomenuti da smo reagovali na vrijeme i menadžmentu poslali dopis u kom smo detaljno obrazložili neophodnost uvoza. Odgovor koji smo dobili je pozitivan, novac za uvoz je već spremljen pa građani mogu mirno da spavaju. Svako mjesto u Trebinju će dobiti bar po jedan temelj u narednom periodu – obećava Tenderić.

LEUTAR.NET

(Tekst je satiričnog karaktera)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.