Specijalci okružili demonstrante!? Protest ugostitelja i frizera u Banjaluci

U Banjaluci napeto…

Kako javlja reporter BUKE sa terena specijalne snage policije Republike Srpske okružile su demonstrante koji protestvuju ispred Palate predsjednika. Povod protesta su nove epidemiološke mjere.

Ugostitelji i frizeri iz Banjaluke i još nekoliko gradova iz RS organizovali su danas mirno protestno okupljanje ispred Palate predsjednika Republike Srpske u Banjaluci kako bi na ovaj način izrazili svoje nezadovoljstvo novim epidemiološkim mjerama.

Naime, od danas do 29. marta je zabranjen rad ugostiteljskim objektima za ishranu i piće, kao i frizerskim salonima.

Vladan Šurlan, član Upravnog odbora Udruženja Horeka, kazao je da je došao da izrazi nezadovoljstvo,  te da odaju veliki priznanje medicinkim radnicima.

Uživo:

Posted by Gerila.info on Понедељак, 22. март 2021.

„Mi nemamo ništa protiv zatvaranja, ali tražimo pomoć od države“, rekao je Šurlan.

Okupljeni ispred Palate predsjednika RS uzvikuju „Dole mjere“.

„Apelujemo na predsjednicu da se uključi u ovaj problem. Na ovaj način želimo da iskažemo strah i nezadovoljstvo, na ovaj način smo prepušteni sami sebi“, kaže Šurlan.

Policija moli da se građani raziđu, te je počela da legitimiše prisutne. Šurlan je rekao da ovaj skup nije prijavljen, te da je u pitanju sponatno okupljanje.

„Molim sve građane da poštuju mjere. Cilj ovog okupljanja nije da napravimo probleme, već da nađemo rješenje“, rekao je Šurlan.

Okupljeni građani negoduju, viču „Izdajnici“, „Lopovi“, „Šaljete policiju na svoj narod“, „Narod nema šta da izgubi“. Policija gura građane. 

Izvor: Buka / Nezavisne

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.