Mastilović: Zapaljen je auto moga brata, ali upozorenje je namijenjeno meni

Auto koji je noćas zapaljen ispred porodične kuće odbornika Milutina Mastiliovića, u vlasništvu je njegovog brata Vladana, no odbornik Mastilović smatra da je došlo do greške i da je svojevrsno upozrenje namijenjeno njemu, jer su njegov i bratovljev automobil identični. 

„Automobil je moga brata, ali imamo dva ista automobila i čak su iste boje, ali moj auto nije bio kod kuće noćas, supruga je bila u Bileći. Mislim da je došlo do greške i da je to bilo namijenjeno meni“, izjavio je Mastilović. 

Mastilović je rekao da mu motiv koji je počinilac mogao da ima nije jasan, ali je na današnjem zasjedanju trebinjske skupštine, ipak, prozvao poslanika Nebojšu Vukanovića da svojim objavama crta metu na čelu ljudima u Trebinju, između ostalog njemu i njegovoj porodici.

„Razlog zbog koga je to urađeno nije mi jasan, prije svega moja porodica i roditelji dugo godina žive i rade tu u Trebinju i ne možemo da sumnjamo u bilo koga, međutim, u zadnjem periodu su se pojavili raznorazni napisi pojedinih ljudi na blogovima i konferencije koje su sazivane na kojima je izgovoreno niz laži i neistina i mi sumnjamo da je na neki način to povod“, rekao je Mastilović.

Dodao je da ranije nije imao prijetnje i sukobe koji bi mogli biti povod paljenja automobila.

Kaže da je uznemiren zbog toga što se dogodilo, ali dodaje da vjeruje da će policija naći počinioca

Policija je završila uviđaj, a kako su nam ranije rekli izuzeti su svi tragovi i predmeti koji mogu služiti u otkrivanju počinilaca.

Izvor: Direkt

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.