KOŠARKAŠKI GENIJE Vučić dao 10 kolokvijuma za tri meseca! Kako?

Do sada sam položio deset kolokvijuma, a tek mi predstoji da polažem košarkašku taktiku – izjavio je Aleksandar Vučić prilikom jučerašnje posete Zaječaru, gde je obišao radove na obnovi škole OŠ „Hajduk Stanko“.

Aleksandar Vučić je u julu objavio da je ponovo postao student, odnosno da je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija. 

– Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta Visoke sportske škole strukovnih studija, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova – napisao je Vučić na Instagramu.

Vučić sa đacima OŠ Hajduk Stanko u Zaječaru; FOTO: Pink/Printscreen

Vučić se juče u Zaječaru družio sa đacima, došao im je na trening pa su razgovarali i o košarci, a dobio je i patike na poklon. On je u novoj školskoj hali prisustovao treningu košarke za devojčice i tom prilikom im davao savete i razgovarao sa decom. Zapravo, ovo je Vučiću bila svojevrsna školska praksa, kao kad je prošle godine, u okviru tzv. kampanje „Budućnost Srbije“ u Velikom Gradištu „zalepio bananu“ dečaku. 

– Pozdravite roditelje, vredno učite i radite! Lopta je super, ali je knjiga važnija! Mnogo vas volim – patetično je poručio Vučić đacima.

Vučić drži košarkaške lekcije deci iz Zaječara; FOTO: Pink/Printscreen
Vučić drži košarkaške lekcije deci iz Zaječara; FOTO: Pink/Printscreen

Međutim, ono što je izazvalo čuđenje, jeste podatak da je Vučić uspeo da položi čak 10 kolokvijuma za tri meseca tokom prvog semestra na Visokoj sportskoj školi. Kad i kako je Vučić to uspeo pored brojnih obaveza i briga za budućnost Srbije koje je preuzeo na svoja nejaka pleća, niko ne zna.  Poznato je da Vučić uči i ruski, nemački i kineski, svakodnevno na devet televizora u kabinetu prati medijska izveštavanja, čita na stotine stranica raznih izveštaja…

Pa pored svega toga uspeva da redovno daje i kolokvijume.

Da li je u pitanju neki genije ravan Anštajnu ili Vučiću profesori gledaju kroz prste i tolerišu izostanke na predavanjima tek treba da se utvrdi. Bilo bi interesantno saznati da li je Vučić uspeo da prikupi potpise svih profesora kao dokaz da je bio redovan na predavanjima i aktivan na časovima. Takođe, bilo bi značajno čuti i nekog njegovog kolegu da prenese utiske iz školskih klupa, ali i kolokvijuma koje je Vučić položio, te kako se profesori odnose prema ovom posve neobičnom studentu.


Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.