Pojavio sa mutirani Anus Rectum Ruben Virus

Kako su nam upravo javili insajderi iz renomiranog Institututa za pročavanje BBZOPGUŠ (Balkanskih Bolesti Zavisnosti Od Penetracije – Glavom U Šup… Anus), koronavirus je na Balkanu doživio finalnu mutaciju.

Booking.com

Naime, naučnici iz gorepomenutog instituta su uočili masovnu mutaciju ovog virusa isključivo kod osoba zaposlenih u javnim ustanovama, jer su imali tzv. G-U-Š kontakt (skraćenica od „Glavom U Šu…“) sa pretpostavljenim i visokopozicioniranim ljudima u politici.

Novi, mutirani virus nosi oznaku ARRV (Anus Rectum Ruben Virus), u slobodnom prevodu sa latinskog – neki crveni virus koja živi u analnom otvoru kliconoše, odnosno nultog pacijenta.

Velika zabrinutost je zavladala u ovom dijelu populacije, što zbog bojazni od virusa, što od bruke kada se zvanično sazna šta su u prošlosti radili. Otežavajuća okolnost je i ta što kod mutiranog virusa ne pomaže preventiva u vidu nošenja zaštitnih maski i čestog pranja ruku.

Olakšavajuća okolnost je što ARR virus nije opasan po život, ali će iza oboljelih, čak i da napuste sa dobrom otpremninom neke javne ustanove, za sobom trajno vuću miris anusa sa kojim su bili u kontaktu.

Ljudi, dobri ljudi, ovo je mala – neslana šala sa Leutara! Nije koronavirus mutiurao, a i nije mnogo opasniji od najobičnije gripe. Ipak, čuvajte se! Slušajte i poštujte zvanične savjete stručnjaka i obavezno vodite računa da vam ruke budu čiste!

Bez čistih ruku nećete nikad biti mirni! Provjereno!

Ovo je tekst satiričnog karaktera napisan bez namjere da nekog uvrijedi ili omalovaži, a sa namjerom da se zamislite!

Leutar:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.