Neobična akcija frizerskog salona u Podgorici: Dame frizuru plaćale knjigom (FOTO)

Ljubav prema knjigama je nešto posebno. Miris papira, korice, priče koje vas vode u neki drugi svijet. To kaže i Duška Bulatović, vlasnica jednog frizerskog salona u Podgorici koja je prošle sedmice, vjerovali ili ne, sve frizure naplaćivala knjigom. Nova, stara, poklonjena… Nema uslova. Bilo je dovoljno da donesete knjigu, pa i onu koju imate kući i da iz salona izađete sa novom frizurom. Na ovaj način je, kaže, htjela da obraduje dame ali i da ih podstakne da što više čitaju i upoznaju sve čari dobrog štiva.

Često pravim akcije gdje se plaća po nekim popustima. A, s obzirom na to da dosta čitam odlučila sam se na ovu akciju. Početak mjeseca je pa sam odlučila da dame šišanje i feniranje plaćaju knjigom. Nisam se nadala da će biti ovoliko posla. Mislila sam da će doći oko desetak žena jer opet je šišanje u pitanju, nisu sigurne kome se puštaju u ruke. Možda to gledaju i ’ajde džabe je, ko zna kako će da odrade to’“, priča Duška iz frizerskog salona „Pelos“ za FOS.

No, ipak su bile povjerljive. To pokazuje i broj žena koje su zakazale termin, pa je u jednom trenutku više od njih 50 čekalo na novu frizuru.

Foto: Facebook

„U nedjelju sam objavila a onda se toliko žena javilo. Nisam mogla više da primam mušterija jer radim sve sama, a zakazala sam čak 51 termin“, kaže nam Duška kroz osmijeh.

Naglašava da uslov nije bio kupiti i donijeti novu knjigu već koju god imate i želite. Ono što je sigurno, jeste, da su dame i te kako znale šta odabrati od štiva.

„Neko je donosio jednu knjigu, neko dvije, neko šest… Pitale su me čak neke žene i koju knjigu. Naravno da nisam htjela da određujem. Donosile su što su imale. Oduševljena sam. Neke ću sačuvati za sebe, neke pokloniti, dati KIC-u za biblioteku na otvorenom“, kaže Duška za FOS i dodaje:

„Najviše mi se svidjelo što su one to fino prihvatile. Mislim da je ovo jedna od objava koja je najveći odjek imala. Svi su to podijelili, svi su oduševljeni.“

Pored brojnih akcija koje organizuje za trudnice, zatim za učiteljice itd, ovo je definitivno jedna koja je oduševila mnoge.

Zato, možemo zaljučiti da je protekla sedmica mnogima bila lijepa, nekome uz novu frizuru a nekome ipak uz odličnu knjigu.

Izvor: FOS Media

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.