Jovanović: Nebojša Stefanović je bio marljiv student

Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas za N1 da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović morao da polaže dodatne ispite pre nego što je dobio fakultetsku diplomu.

Booking.com

On je rekao i da je priča o tome da je Stefanovića 1995. godine diplomirao u firmi „Megatrend internešenal ekspert konzorcijum limjitid“ iz Londona, da bi mu Fakultet za poslovne studije Univerziteta Megatrend u Beogradu tu diplomu 2005. priznao kao fakultetsku, „pase“.

Jovanović tvrdi i da postoji „više od 1.000 svedoka“ koji bi mogli da potvrde da su predavanja u to vreme redovno održavana u Sava centru.

„Imate žive svedoke, imate fotografije koje je radio čuveni Mića Kaktus – Milutin Rajković, zaista postoje živi svedoci. Predavanja su držali i naši i strani profesori“, kazao je Jovanović.

On je istakao da je Stefanović u to vreme marljivo studirao.

„Nije bio poznat u to vreme, dakle nijedan razlog da mu se gleda kroz prste. Čovek je radio u marketing službi državnog preduzeća ‘Jabuka’. Niko nije očekivao da će posle da bude to što jeste, bio je jako mlad“, naglasio je Jovanović.

On je dodao da je Stefanović tada završio trogodišnje studije i da je svih drugih 1.000 i nešto studenata iz Sava centra bilo u obavezi da polaže i nekoliko diferencijalnih ispita.

„Sada ne mogu da se setim koliko, bilo ih je pet ili šest otprilike. Garantujem da je sve bilo najregularnije, a ponavljam, ako meni ne verujete možete da nađete bar par stotina svedoka“, rekao je Jovanović.

Izvor: danas.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.