Građani Bregova oduševljeni uvođenjem sistema naplate parkinga i u njihovom naselju

Uvođenjem sistema naplate parkinga povećano je zadovoljstvo građana, naročito u Bregovima, što je pokazala i nedavna anketa u kojoj se čak njih 66,7 odsto pozitivno izjasnilo o sistemu naplate parkiranja, saopštila je Administrativna služba Grada Trebinja.

Miljenko Crta, šef Odsjeka za parking službu Grada Trebinja ističe da je poslije uvođenja sistema naplate parkiranja značajno poraslo zadovoljstvo među građanima.

„Malo su nam se povećali troškovi označavanja novih parking mjesta iza solitera i u Bregovima, ali kada vidite ozarena lica naših građana sve se istrpi“, naglasio je Miljenko.

Građani su oduševljeno prihvatili odluku što će sada i oni morati da plate parking, a ne kao do sada, ko sirotinja, ostavljali auta za džaba.

„Korisnici su se najčešće žalili na nemogućnost plaćanja parking karte u Bregovima, a ovi sa Ložione su već plaćali. To je bio glavni razlog za ugradnju sistema naplate parkinga i u tom naselju. I oni su htjeli što prije da uđu u sistem.“, kaže je Miljenko.

„Izlazili su sa čašom rakije pred nas kada smo pošli da crtamo linije, žene su nam napravile kolače, priganice. Bio je i jedan čiča koji je kroz suze kazao da mu je želja bila da prije nego što umre plati barem jednom mjesečnu kartu za parking“.

I sami građani su nam potvrdili i pokazali svoje zadovoljstvo.

„Ja čekam ima godina dana da i nama uvedu naplatu. Oni na Ložioni plaćaju, a mi bliže centru. To je bila velika nepravda prema nama, kao da smo mi u Gorici, a ne u samom centru. Osjećao sam se kao papak, oni sa Ložione nas stalno ložili.“ kaže Dubravko i ode u red da uzme mjesečnu kartu.

Leutar.net

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.