Kako se bahate tajkunska djeca – dio drugi: Mladi Kuljača vodi društvo u „kućerak na selu“ (VIDEO)

Mladu Kuljača je poveo svoje društvo „na selo“, dok je njegov drug prokomentarisao „ljepša tvoja kuća na selu, od svih mojih u gradu“. Komentarišući njegov novi džip „range rover“, kazao je džaba dobar auto, kad je loš vozač, aludirajući na skupocjeni džip koji vozi mlađani Kuljača.

„Idemo do „kućerka“ na bazen“, kaže suvozač Miloša Kuljače, sina bivšeg predsjednika Opštine Budva Rajka Kuljače, koji je prošle godine izašao iz zatvorske ćelije, nakon što je osuđen na dvoipogodišnju zatvorsku kaznu zbog milionskih malverzacija u slučaju ,,Zavala“.

Mlađi Kuljača je poveo svoje društvo „na selo“, dok je njegov drug prokomentarisao „ljepša tvoja kuća na selu, od svih mojih u gradu“. Komentarišući njegov novi džip „range rover“, kazao je džaba dobar auto, kad je loš vozač, aludirajući na skupocjeni džip koji vozi mlađani Kuljača.

Unutrašnjost kuće i bazeni unutar nje, izgledaju „baš seoski“, kako ćete vidjeti iz priloženog VIDEA:

Sin osuđenika u milionskoj aferi „Zavala“ ima i svoj jutjub kanal koji je naslovljen ,,Kuljoni“.

Poput prije četiri godine objavljenih, bahanalija kada su djeca šestorica obijesnih mladića, inače nasljednika bogatih funkcionera, napisala na majici ,,Sirotinjo, napuši se k****’‘, sa kojom su se potom slikali i pokazali je poniženom narodu od čijeg novca se njihove bahatosti vjerovatno i finansiraju, tako je i mladi Kuljača prije par dana poslao poruku sve siromašnijoj javnosti da je kupio novi automobil od 100 000 evra.

„Kuljoni“ je objavio više klipova i svi imaju da cilj da pokažu raskošan stil života ovog mladića. Tako su klipovi uglavnom snimani u luksuznim enterijerima, automobilima, pored unutrašnjih bazen, sa skupocjenim pićima i dr.

Podsjećamo, Milošev automobil je prošle godine demoliran ispred njihove porodične kuće u Bečićima, što nije prvi napad na imovinu ove porodice. Prije četiri godine u junu pronađena je i ručna bomba na terasi Kuljačinog rođenog brata Rista, da bi u oktobru iste godine na restoran i apartmane Rajka i njegove supruge Jadranke bila bačena dva molotovljeva koktela.

Ubrzo nakon što je IN4S objavio tekst „Kako se bahate tajkunska djeca: Za 5000 ,,lajkova“, Miloš Kuljača kupuje drugu automobil od 40 000 (VIDEO)“ sa jutjub kanala ,,Kuljoni“ izbrisan je gotovo kompletan video sadržaj koji je prikazivao stil života Miloša Kuljače

Izvor: IN4S

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.