Da li znate ko je na slici?

Iza sebe ima brojne hitove, a tokom djetinjstva bio je jako nestašan dječak. Srednju muzičku školu napustio je pri samom kraju jer nije želeo da ide na časove.

Na rođenju dobio je ime Antonije Pušić, ali umjetničko ime mu je Rambo Amadeus. Tokom tinejdžerskih dana bavio se svim što je stigao i često se dešavalo da mijenja, kako muzički pravac, tako i ono čime će se baviti u životu. Zavrišio je Prirodno matematički fakultet, odsijek turizam, ali se strukom nikada nije bavio.

Brojne pratioce na društvenim mrežama ostavio je u šoku kada je postavio fotografiju iz vojske i time dokazao da se za 36. godina drastično promijenio. Nije ni nalik onom dječaku iz mladosti.

U javnosti je jako malo poznata činjenica da je Rambo bio reprezentativac i omladisnki prva Jugoslavije u jedriličarstvu, a čak osam puta je bio prvak Crne Gore. Osvojio je Međunarodni kup Đerdapa 1980. godine.

Tokom osnovne škole završio je i šest razreda niže muzičke za klavir, koju je napustio. Kasnije je taj postupak obrazložio izjavom da muzička škola „zaglupljuje i dosađuje svojim učmalim kosmopolitskim programom“.

Prije nekoliko godina razveo se od supruge Karin, da bi se samo dva dana kasnije pomirio. Tada je izjavio da je to bila samo mala svađa koja je uzrokovala da dođe do njihovog rastanka, ali je nakon svega uspjela da učvrsti njihov odnos.

– Naravno, a neobično je i kako se sve odigralo. Čim vam se dogodi neka lijepa stvar, žuta štampa odmah pokuša da vas ponizi. Mi smo našu djecu uspješno zaštitili od krize koju smo imali prije dvije godine, ali pojedini mediji sada su morali da uznemire čitavu moju porodicu. Najmanje što treba da urade jeste da nam se javno izvine – izjavio je tada Amadeus. Obožava djecu, a iz braka sa Karin ima tri dečaka – Iliju, Petra i Marka.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.