SAZNAJEMO: IVICA DAČIĆ PJEVA NA KRUNISANJU HERCEGOVAČKOG KNEZA

Ministar inostranih poslova Srbije će u noći krunisanja zabavljati goste u popularnom hotelu “Phanama“, potvrdio je danas izvor iz njegovog kabineta.

U izjavi se navodi da je broj mjesta ograničen i da svi koji su zainteresovani što prije rezervišu mjesta jer vlada veliko interesovanje publike.

Iz organizacionog odbora krunisanja kneza kažu da su prezadovoljni zbog toga što će Dačić nastupati baš za ovu priliku jer je dobro poznato da je Dačić garant dobre zabave.

– Verujem da će naši gosti dugo pamtiti krunisanje. Obećavamo svima nezaboravan provod jer svi znamo da su Dačićevi nastupi uvek zabavni, bez obzira na to šta je na njegovom repertoaru – rekao je jedan od organizatora.

Ivica Dačić je u izjavi za naš portal najavio spektakularan krunski nastup.

– Drago mi je da ću prvi put pevati na ovakvom događaju. Očekujem da će, kao i uvek kada nastupam, biti dobra atmosfera i da će moja draga publike biti zadovoljna. Pored nezaobilazne “Miljacke“ svi koji budu prisutni moći će da uživaju u brojnim hitovima, ali repertorar ne želim da otkrivam, neka to bude iznenađenje za sve – rekao je Dačić.

Dačić je dodao da će sljedeće krunisanje uraditi sa 50% popusta, i da se uvijek raduje kada dolazi u Hercegovinu.

Saznajemo i to da će krunisanju prisustvovati princ Alexander II Karadzordzevich, princ Hari i Megan, španski kralj Filip VI, te Marko Kraljević i Vila Raviojla. Britanska kraljica je sa žaljenjem otkazala dolazak zbog stomačnog virusa. Inače, rekla je da joj je uvijek bila želja da posjeti Gomiljane.

Leutar.net

(Ovo je tekst šaljivo-satiričnog karaktera, napisan bez namjere da izazove zabunu)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.