Poslije bota SNS uveo novo zanimanje: VIKAR!

Beograd, 18.4.2019.

Uzbuđenje pristalica Srpske napredne stranke, odnosno njenog najostrašćenijeg dela (čitaj klike na naprednjačkom vrhu) zbog sutrašnjeg mitinga u Beogradu, na koji će pristići, kako Aleksandar Vučić vidovito procenjuje 100.000 duša je na vrhuncu.

Podanički narod iz svih gradova će, po zadatim kvotama biti priveden unajmljenim autobusima i priteran ispred Doma Narodne skupštine u centru Beograda. Govornici su spremni, obećan je i koncert za relaksiranje duše. I taman kada smo pomislili da smo oko događaja zvanog „Budućnost Srbije“ sve saznali večeras imamo i novo otkriće. 

„Intelektualni“ i „marketinški“ kadar političke organizacije koja je okupirala Srbiju izbacio je spiskove zaduženja za 19. april, sa imenima i opisom zaduženja, kao i sa zaradom po tom osnovu. Dakle, SNS je danas promovisala novo zanimanje, nepoznato u klasifikaciji zanimanja u Srbiji – VIKAR!

U dokumentu koji se pojavio na Tviteru jasno se vidi da su konkurenti za ovu rabotu na mitingu u toru Aleksandra Vučića izabrani „pouzdani“ aktivisti. Dakle, po preporuci.

Vikara ima više vrsta:

Vikar (Aco Srbine), aplauz
Vikar (Tako je), aplauz
Vikar (Ua fašisti), aplauz

Leutar.net Poslije bota SNS uveo novo zanimanje: VIKAR!

Vikarska je dnevnica 1.500 dinara, jasno je vidljivo na ovom spisku.

Uz vikara postoji i nosač barjaka, njegova je dnevnica malo „jača“, jer je to ipak fizički posao, te njemu sleduje 1.700 dinara.

E sada, nejasno je samo da li će u našoj pravnoj državi, na čijem je čelu pravnik, dnevnice biti isplaćene na ruke, te da li je ovo neto ili bruto dnevnica, pa da li se na ovo plaćaju porezi i doprinosi.

Još je nejasnije odakle potiče ovaj silan novac i koliko nas zbirno košta akumulacija Vučićevog ega ka maksimumu, ako mu verujemo da će sutra prestonica istrpeti šestocifrenu brojku ljudskih duša na gostovanju, što će svojom (ne)voljom pristići u nju.

Aleksandru Vučiću, predsedniče naše države, odgovori nam iz kog novčanika tvoja partija vadi ove pare?

Gordana Tadić

1 Komentar

  1. Pade mi na pamet vic pričaju Srbin i Francuz i Francuz kaže
    „Kod nas je demokratija možeš u sred Pariza hebat Makronu mater niko ti ništa neća“ a Srbin će
    „Ikod nas je demokratija moš u sred beograda hebati Makronu mater niko ti ništa neće“
    Manite se vi Vučićevih vikara objavite Lukine

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.