Glumio supruzi da je gluhonijem, a razlog će vas nasmijati do suza

Čovjek iz Waterburyja u Connecticutu suočava se s razvodom nakon što je njegova supruga saznala da on zapravo nije gluhonijem i da je glumio više od 62 godine kako bi izbjegao da je mora slušati.

Prema dokumentima o razvodu, 84-godišnji Barry Dawson nikada nije progovorio ni jednu jedinu riječ pred svojom 80-godišnjom suprugom Dorothy tokom decenija koje su živjeli zajedno.

Gospođa Dawson je učila znakovni jezik da bi mogla komunicirati sa svojim suprugom, ali kaže da čak tada nije bio komunikativan.

Trebalo mi je dvije godine da naučim da komuniciram rukama. Čim sam se snašla, počeo je da ima problema sa vidom. Sad kad pomislim na to, on je to verovatno i to lagao! “

Par je odgojio šestero djece i ima trinaest unučadi, kojih su svi bili uvjereni da je gospodin Dawson gluv.

“Kada je bio kod kuće, taj kreten je uvek glumio da je gluv. Sve dok nisam vidjela video snimak na Youtube-u, u kojem pjeva upravo on prilikom jedne karaoke noći u baru, dok je trebao biti na sastanku za dobrotvorne svrhe, sve sam shvatila.”

Advokat gospodina Dawsona, Robert Sanchez, tvrdi da stratagma starijeg muškarca nije značila da vrijeđa ili vara supružnika, i da može, u stvari, objasniti zašto je njihov brak izdrzao 62 godine.

Leutar.net Glumio supruzi da je gluhonijem, a razlog će vas nasmijati do suza

“Moj klijent je prilično miran i ne baš razgovorljiv, ali njegova žena je dosadno pričljiva. Da nije lažirao da je gluv, razveli bi se pre 60 godina. Na neki način, on je to učinio za nju i za njegovu porodicu.”

Obje strane bi se trebale pojaviti na sudu po prvi put sutra, jer Dorothy Dawson traži finansijsku kompenzaciju za njen „emocionalni stres i teret“, kao i polovinu njihovih stvari i alimentacije, prenosi klix.fun!

Priča je izmišljena, malo da se nasmijemo.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.